Kennis is de basis!

Theoretische kennis is de onmisbare basis voor de praktijkopleiding. Ik verwijs dan ook regelmatig terug naar de theorie. Steeds wordt de link gelegd tussen feiten en vaardigheden, waardoor je niet klakkeloos gaat toepassen wat er van je gevraagd wordt, maar begrijpt waarom je bepaalde regels moet hanteren. Er zijn twee manieren om je voor te bereiden op het theorie examen van het CBR.

 

Theorie opleiding

Om de theoriekennis goed onder de knie te krijgen en zo snel mogelijk te slagen voor het theorie examen, bied ik vanaf nu de mogelijkheid voor een theorie opleiding. Deze opleiding bestaat uit een blok van 8 weken op dinsdagen van 18.30-20.00 uur*. Hierin maak je je op een persoonlijke en moderne manier de theorie eigen. Er wordt een digitale interactieve lesmethode gebruikt, zodat je veel kan oefenen, inzicht hebt in je eigen vooruitgang en persoonlijk begeleid wordt. Een opleidingsavond bestaat uit instructie, oefenen met het proefexamen en nabespreking. De opleiding is inclusief I-theorie, een leuke en leerzame manier om je de theorie verder eigen te maken.

 

Zelfstudie

Ben je iemand die makkelijk zelf leert en dat graag individueel doet? Dan is de moderne methode ‘iTheorie’ aan te schaffen bij rijschool Barry Nijboer. Dit online-theorieprogramma bestaat uit een compleet digitaal lesboek, 35 theorie-examens, 100 geanimeerde lesfilms over gevaarherkenning en meer dan 60 instructiefilms van de rijprocedure.

 

Prijs:
  • 8-weekse theorieopleiding inclusief i-theorie: €150,-
  • i-theorie methode: €40,-


* Start opleiding bij minimaal 15 aanmeldingen