Autorijles

Rijlessen in jouw tempo!

Er wordt gelest in moderne, jonge auto’s. De stoelen zijn aan te passen aan iedere leerling. Daarnaast zijn al onze auto’s altijd rookvrij. Je kunt op verschillende manieren je rijbewijs halen:

Les-voor-les traject:

Dit is de traditionele manier van rijles nemen. Je begint en overlegt met je instructeur wanneer de volgende les is, hoe lang die duurt en wanneer en op welke wijze je wilt toewerken naar je examen.

Pakket A:

Dit is de cursus voor de hele snellen onder ons. Kandidaten die voor deze cursus kiezen hebben meestal al ervaring met motorvoertuigen. Bijvoorbeeld door hun werk op de boerderij of op een bedrijf.

Pakket B:

Dit is een uitgebreider basispakket, waarbij een goede balans is gevonden tussen het aantal rijlessen en examentraining.

 

De opleiding kan dus geheel volgens jouw wensen worden ingedeeld. Wil je traditioneel een uurtje in de week lessen? Of wil je graag zo snel mogelijk praktijkexamen doen?
Welke opleiding je ook volgt, ze worden allemaal in stappen opgebouwd zodat je precies weet op welk niveau je bent in de opleiding.
Het CBR kent mij al 22 jaar. Ik sta er garant voor dat de leerlingen die het praktijkexamen afleggen in staat zijn veilig en verantwoord deel kunnen nemen aan het verkeer.